VIDEO: Urška Čepin masaža

Nedavno je na spletu zaokrožil video posnetek znane medijske osebe, Urške Čepin, kako se zabava s starejšim gospodom (oglejte si ga Urška Čepin masaža video).

Ne bomo se spuščali v ta vroč posnetek, ki ga je objavil požarreport, temveč si bomo podrobneje ogledali nekaj prelomnic v Urškinem življenju.

Že kot otrok je Čepinova trenirala ples, plavanje, atletiko, v osnovni šoli pa je obiskovala tudi likovni krožek ter pevski zbor.

Vir: Youtube

Pred leti je bila voditeljica v televizijski hiši TV Paprika, še vedno pa jo lahko pogosto vidimo v kakšnih televizijskih oddajah.

Udejstvuje pa se tudi v pevskih vodah, čeprav o tem že dolgo časa nismo nič slišali.

Že kmalu po osnovni šoli je začela delati kot natakarica, kasneje pa se je izkazala tudi kot podjetnica v isti branži, saj je tudi sama vodila nekaj gostilniških objektov.

Urška in njen takratni mož, Aleš Čepin, ki sta se poročila leta 2005 imata tudi sina Vala, kar je ena večjih prelomnic v njenem zasebnem življenju. Z Alešem sta se spoznala, ko je prišla delat kot tajnica z avto hišo, kjer je bil prav on njen nadrejeni. Postala sta dobra prijatelja, kasneje pa je to prijateljstvo prešlo v ljubezen, ki sta jo nadgradila s poroko.

Zvezda resničnostnega šova Nana Zeneli pa je o Urši napisala tudi avtobiografijo z naslovom Prekletstvo v zlati kletki, ki razkriva marsikatero podrobnost njenega privatnega življenja.

Tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *